New Post

Modele te dyerve te hyrjes

Ne prodhojmë Dyer të hyrjes, Dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi, si dhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, Hotele, Restaurante ETJ. DYER TË HYRJES DYER TË DHOMAVEDHE ERË MBROJTËSE mod Versaqi Dekor Wenge mod 013 CPL mod MuriDerë e hyrjes Favorit 2 SO-3-Llajsne e bardhë e holleDerë erë-Mbrojtëse llajsne dekoruese derë e Madhe erë-Mbrojtëse llajsne A? B? CPL mod 004ngjyrë Ari dekoruese ngjyrë Ari MURI PLAST Dyer dhe dritare nga Plastika CILËSI GJERMANE ME 10 VITE GARANCIONDYER TË HYRJESHighlight 3 modèle 240-3/E efekt 17 Favorit 9 Muri Plast Gjithashtu bën Edhe prodhimin E dyerve nga Plastika me profil ALUPLAST nga Gjermania me 10 vite garancion, te firmave te njohura gjermane Dooro dhe prezo, të testuara për qëndrueshmëri xhami i dyerve me cilësi të lartë nga: fabriqué en Allemagne haute QUALITYSO-3-vit i KUQ (chêne d`or) garant 13 efekt 3 IZ-1-chêne doré (inox). Ukaj është një Kompani prodhuse e përpunimit të drurit në Kosovë. Kompania Ukaj posedon fabrikën me siperfaqe 3000m2, salle d`exposition Ukaj me hapsirë 1500m2 moderne dhe me noile europiane. . XHAMA Bëjmë Edhe përpunimin e xhamit termopan me dy dhe tre xhama termoizolues, xhamat mundë të jenë të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme, xhami i përdorur është 4mm, për termopanin me dy xhama përdoret xhami 4mm dhe llajsne 16mm që do të thotë 4 + 16 + 4 që JEP trashësinë e termopanit 2.4 cm, ndërsa për termopanin me 3 xhama përdoret xhami 4mm dhe llajsne 9mm. Xhami normal Ngjyrat e xhamit Përpunimi i termopanit me 3 xhama termoizoluesPërpunimi i xhamit xhami me ngjyrë të kaltert Pamje gjatë furnizimit me xham Mbushja e xhamit me gaz ArgonXhami energjik Low-E xhami energjik bas-E xhami energjik Low-E Fabrika për prodhimin e dyerve dhedritareve nga plastikaMURI PLASTBUKOSHAdresa: Fshati Bukosh PN 23000Suharekë KosovëTelefon: + 377 (0) 44 142 114 + 386 (0) 49 142 114 + 377 (0) 44 338 401 + 386 (0) 49 338 401 + 386 (0) 49 884 077Webwww. muriplast. COMINFO @ muriplast. commuri_plast @ yahoo. com Krijoni oazën tuaj të qetë dhe relaksuese. Me dhomat Tona të gjumit bëjeni dhomën tuaj një vend të përsosur për fillimin dhe mbarimin e çdo dite tuaj.

. Strehë për Dyer, polikarbonat/alumin, 160 x 120 cm PAMJE NGA PUNIMET TONA në 16 Vitet e kaluara ne Kemi kryer punime të panumërta të cilat kanë dËs prezantuar në galerinë e më Poshtme ku Kemi bërë një përmbledhje të disMATERIAL GJERMANNe të jemi thellësisht të përkushtuar që Gjithmonë të sjellim Tek Ju Risi dhe inovacioneqë kanë origjinën në Shtetet perëndimore. Muri Plast në Bukosh me lende të parefurnizohet nga Firma e njohur gjermane ALUPLAST me Seli në Karlsruhe, që është kompanishumë prestigjioze dhe me perspektivë në Rajon. Falë cilësisë së lartë të lëndës së parë, Tani është më lehtë që të ofrohet një spektër më igjerë produkdhe modelesh, Duke mundësuar zgjedhje më të Madhe për konsumatorin. Më poshtë Kemi paraqitur DISA specifikime teknike • ALUPLAST Ideal 8000 • ALUPLAST idéal 6000 • ALUPLAST Ideal 4000 • Trashësia 85mm • Trashësia 80 mm • Trashësia 70 mm • me 6 Fusha termike • me 6 Fusha termike • me 5 Fusha termike • me 3 Goma mbyllëse • me 3 Goma mbyllëse • me 2 Goma mbyllëseDisa nga llojet e profileve idéal 6000 dhe idéal 4000Ideal 6000 idéal 4000 idéal 6000 idéal 4000.